Sunday, March 8, 2009

kak noniey ku syg.

Self Portrait Bandaged Ear

'5 Reasons Why Its Not Fun Being Old'

1. u get addicted to sirap

2. u get really excited when random people ask u random stuff on the bus heading to lcct.

3. u have to wear slippers that make u look taller coz body posture and height worsen with age.

4. u no longer can stand to take a bus to ur home town coz it takes to long and ur back cant stand sitting for longer than 2 hours.

5. u have a frend named Mael!

hehe...
sori kak noniey.
post nie
di-dedicate-kan
(sori kids, this is not a real word)
kepada anda...

pasal ape ek?
haha..
saje.

toodles.

8 people give a shit!:

- M i N - said...

haha konfem pasni ko perang teluk ngan kak nonie...haha

aku jd pemerhati je la ek..

thE^DuCheSs said...

siyes akak memang rase nak bertukar jadik ultraman dan fire ko mael...hui, rase nak sumpah biar kena telan kat batu belah batu bertangkup pun ade, tak pun, jadi witch, sumpah ko jadik katak kembung, tak pun aci ikat ko kat tiang lampu, jemur tetgh hari buta, tak dilupakan (kalau hidup lagi la) geletek sampai mati..da tu plak, cucuk bijik mata tu , jahit mulut tu pakai tali tangsi,sumbat hidung ngan kapas muka dan cucuk tangan tu pakai puntung rokok berapi...dan tidak dilupakn- keta kesayangan ko tu, nak cabut dua tayar depan, campak dalam sungai gombak, dua tayar belakang lagi campak masuk sungai sungai petani.huh!!! hangin tul...haishhh!!!!

- M i N - said...

haha NO COMMENT...

thE^DuCheSs said...

ok..mak akak penah pesan, kalau ade masalah, cube tido dulu, then esok bangun, pandang masalah tu dari sudut yang berbeza..n akak ingat akak nak buat cam tu la..ok then mael, kite tunggu comment ketiga akak- adakah mempunyai perspektif yang lain selepas bangun dari tido..cekedot!!

Jannah the Superrific. said...

haha. kesian kak noniey...!

thE^DuCheSs said...

kan jannah kan..mael memang jahat!!! hahhaahha..btw mael, ni comment akak dari sudut perspektif yang berbeza selepas bangun dari tido( bangun pagi lagi eyh....ni baru berkesempatan, jgn nak carik point la-da tau da perangai ko tu cemana...hahahhahha)

1. At least I’m addicted to SIRAP!! Not the DRUG!!!

2. Da tu, nak amik air asia kat pelabuhan klang? Sape pulak yang g park aeroplane kat situ? Gila hape?

3. Kalau cam tu mael, ko insulting every single girls who wearing heels….tak patut..tak patut…..tak elok budak ni (version min)

4. Tetibe akak rase nak tepon ur mom n suh dia pindah duk sabah ke, Sarawak ke untuk sementara..akak nak tgk ko jadik cemana…hmmmmm..Really thrill even though just thinking bout that!!

5. Sape mael tu? Kura2 ke? Tak kenal pun….

Hehe…
Sori mael.
comment nie
di-produce-kan
(sori kids, this is not a real word)
Kepada anda…
Pasal apa ek?
Haha..saje.

aMaeBa said...

kak noniey?
hahaha...
hahhaa..
seronok la kenekan kak noniey..
die punye riaksi cam makcik2..
hahaha....
tak tau kenapa tp cam tak takut sgt..

thE^DuCheSs said...

akar yang mulus harus dibayar dengan akar yang mulus jugak- kata bayu dari sinetron jelita

atau dalam bahasa melayu malaysia- pemikiran yang licik harus dibalas denga pemikiran yang licik jugak.

we'll see mael...we'll see...hahhahahha

Post a Comment